Řekni mi...

Řekni mi...

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=iO7ySn-Swwc

Ta zář mne téměř oslepila
a přesto
vidím teď líp
ale řekni mi můj milý
jak mám teď žít
když kolem je tma
když se v ní ztrácím
 
Jsi tu a nejsi
 
Řekni mi můj milý
jak dá se žít
s touhou v srdci
kterou nic na světě
nemůže utišit?
 
Jsem tu
a nejsem...
 
Plamínku mihotavý
Autor Cipori, 21.04.2016
Přečteno 530x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Dis-Con-Nect-Ted, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí