Láska ***

Láska ***

Anotace: láska je na věčnosti odměnou neměnnou tolikrát s vděčností míněnou proměnou

láska je na věčnosti odměnou neměnnou tolikrát s vděčností míněnou proměnou v úžas nad tímhle jevem v čas přicházející letem střemhlav zasahující střed hlav herců snad s absolutní moudrostí věštců obsahujících radosti i hříšnosti pomíjivosti a bázlivosti s nádechem blaženosti a výdechem smíšenosti emocí v smilstvech vrtkavých a vášnivých nemocí ve lstech myslí povzdech s bezmocí času a prostoru objímajícího krásu všech bytostí v zemi zázraků a tajemství jež vyvěrající to sádra poznání vnikající do jádra životů tvůrčích dovedností i znalostí plodů zralosti sbíraných s radostí a nadšením srdcí zatčených a zamčených v útrobách rvoucích kůži na dosah v dobách řvoucích uší halených v róbách tonoucích duší.
Autor ZAIA, 10.06.2016
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hola hej bravo!

12.06.2016 15:26:15 | Slav Milo

Tato báseň vyžaduje zvýšenou pozornost. Musím se k ní vrátit v oblíbených. Děkuji. Příště napíši víc. Děkuji mockrát.

10.06.2016 15:22:55 | VEDz RVAHEs

NO ;-)

10.06.2016 18:08:24 | ZAIA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí