Slzavé údolí ***

Slzavé údolí ***

Anotace: Slzavé údolí je to naše české okolí Islám za rohem jako pes za domem

Slzavé údolí je to naše české okolí
Islám za rohem jako pes za domem
Šíří se panika a vše ovládá matika
Bankovní trhy jsou v očích trny
Válečná síla je převlečená síra
Velké oko vidí kolik trpí lidí
Globální zlo je to zlaté dno
láska a zrada nastaví svá záda
páska přes oči a hlava se otočí
bájná zahrada uzavřená za hada
tajná záhada nahozená návnada
šelma či bestie jako pes vyje
helma či hostie ta krev prolije
černá magie vlasec si navine
Gandalf šedý rozpouští ledy
Saturnův kruh satanův duch
šachová partie svit zakryje
velká bitva dvojmá břitva
Čapkův mlok vs R.U.R. a
těžký krok pro U.S.A
puma kryt do dějin vryt
velký bum blízký zoom
bílý dům věří snům
nová éra vakcíny a séra
hrdinové v poli jako moly
moře soli jak to bolí
úcta sově vede k zlobě
kozlův čas vem ho ďas
draci v červích oblacích
muži v černých oblecích
tajná znamení na zemi
marná trápení sazemi
hercovi králové
nájemní vrahové
čtyři kvadranty
a ústa na panty!
Autor ZAIA, 13.06.2016
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když jsem našla tvoji tvorbu byla jsem z toho nadšená, ale tahle mě upřímně zklamala :(

06.08.2016 00:42:27 | Klára Němcová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí