Doteky ***

Doteky ***

Anotace: no name a prvá ten pocit trvá dlouze i krátce uštknutí doznívá v dálce

no name a prvá
ten pocit trvá
dlouze i krátce
uštknutí
doznívá v dálce
vnuknutí
doteků Toltéků
ve spěchu
k prospěchu
národů v závodu
orlích vzletů
nad obzory
dračích světů
snad story
z dávných věků
kdy stromy
moudrost skryly
a cejch viny vryly
do paměti mysli
otevřené smysli
vnímání pokání
tmy a světla
tohoto světa
Autor ZAIA, 14.06.2016
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí