přelet nad letním plazmatem

přelet nad letním plazmatem

Anotace: Co mám na srdci

Únava je štěstí když je s kym sdílet
a všechno se te dotyka
a ty miluješ za život
za to že jsi na světe

Nesnazis se všechno pochopit
miluješ vse a láska má volny průběh
a takový je příběh noci
mijis se s tím kdo byl před tebou

Ale nepřestávas to milovat
znovu a znovu se odivas do svate hlavy
a do srdce hyrive energie mladi
takový je podíl na věčnosti

Pamatuj na tyto dny
kdy jsi vykonal co poprvé svoji laskyplnou povinnostmlada je volna řeka života
pluj jako by jsi byl na konci dechu
a nauč se tak plout po celý život.
Autor Happyyz, 28.06.2016
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí