Staré dopisy ***

Staré dopisy ***

Anotace: staré dopisy a tužby končí v zastavárnách tak jako staré družky začínajíc v kavárnách

staré dopisy a tužby
končí v zastavárnách
tak jako staré družky
začínajíc v kavárnách
staré city se promění
ve dny zalité sluncem
staré chyby se proletí
vzduchem se soudcem
vypaří se jako parno
stoupajíc nad hrncem
člověk si sáhne na dno
je- li špatným hercem
to je potom vše marno
s roztroušeným srdcem
přehodnotí život snadno
lež je nejhorším zrádcem
kde jsi zatoulaná pravdo
Bůh je nejlepším vládcem
Díky něm lidi vidí kladno
člověk je chudým plátcem
kdo-ví odpoví že jo karmo
tebou je můj strom skácen
Autor ZAIA, 19.09.2016
Přečteno 552x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to pěkně psané, a co mě uchvátilo že je to tak hezky urovnané.

20.09.2016 15:45:29 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí