Schody***

Schody***

Anotace: Schody do nebe jsou tu pro tebe

Schody do nebe jsou tu pro tebe
Ozářené světlem napříč světem
Stoupají krok za krokem výš a výš
houpají skok za skokem a ty to víš
mají své stupně a ty platíš vstupné
s každou měnou procházíš změnou
a na závěr pečeť označí tvůj počet
Autor ZAIA, 16.10.2016
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí