Modlitba Jemu

Modlitba Jemu

Anotace: Milému srdci jež pluje v roztaveném těle znovu se objevuje a k jeho cestě sepsala modlitbu za vykoupení. Děkuji za tebe Marťo.

 
za vůni ladné spásy
té fialčiny něhy 
kradmoucí se oka srdečního
proudí k vám milý vykoupení
 
nalezení prostoru a volného oněmnění 
ukotvení v přítomnosti ve vědomosti téže řeky 
řeky krásy jež povznáší 
duny v mlze se tříští
    probíjejí se      nalezají samu sebe
          v přítmí démonů
 
vlny krůčků dál jež posouvají tvé myšlenky 
mechanická kolečka v hlavě robota tlumí bolest 
a nachází činorodou látku bunečné skalpy 
bující plující jiskerné paprsky hřejí tebe
 
tváře lidí jež zemřeli odchází          nalezli klid 
psyché      čistá      procitá v prostoru beze zvuku 
ticho   ticho    to    příjemné ticho
 
Nalezl jsi blaho 
vykoupení tě vzalo
výše k výšinám tě vyneslo
pluj v lásce a čirosti
volnosti ducha 
 
s tebou za tebou
andělská
 
 
 
 
Autor MiMiKa, 13.03.2017
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí