Začátek

Začátek

Anotace: který jen tak neskončí

Vezmi mě zpět,

tam kde jsme začali.

Tak mě vezmi zpět,

když jsem byl mladý.

Měl jsem jedno přání,

to přání bylo lásky plné.

Vezmi mě zpět, tam kde to přání začalo.


mezi pole, kde jsem běžela.

Možná bych to přání změnila.


Z jedné lásky, bylo více lásek.

Protože jsi mi chtěl dát lekci.
A nemyslím, si , že by to byl konec,

ty máš pro mě spoustu lekcí, které se musím naučit.

ALe děkuji za tento rok, plný zklamání, bolesti, ale také naděje, světla a lásky.

Dostala jsem totiž tu největší lásku, kterou mi nemůže dát nikdo jiný.

A tak bych možná jen dříve změnila to přání.

Učíme se stále nové věci, měníme se k lepšímu.
Chceme se ti přiblížit a poznat, co je to láska.
Autor Taya, 25.04.2017
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí