Ave Maria

Ave Maria

Anotace: Druhá koláž...

Ave Maria!
Svatá a nedotčená matka mnohých synů a dcer
Coleus Sanctus
Snesl se nad její lože bez linie dochovaných věr
Peccatum Sanctum
Nikdo o tom nemluví
Nomine Patrum
Zamlčeno bez omluvy
Idola Specus et Theatri et Fori et Tribus
Zavřené oči a slepá víra
Rex Iudeorum
Umlčen, mezi žebry škvíra
In Nomine Dei Nostri Satanas Luciferi Excelsi!
Autor Ravena Lupus, 30.04.2017
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí