Štědrý večer

Štědrý večer

Anotace: Při těchto horkých dnech vzpomínka na Vánoce :) na motivy K.J.Erbena

Sbírka: Jizerské ozvěny, Plamínky čechravy

Z kostelů hlaholí srdce zvonků
když Štědrý večer nastal lidem
děti stojí u nazdobených stromků
než vše spočine kouzelným klidem
bílou cestou od domku k domku
popřát hezké svátky my jdem

Až prosinec spatříš u vrat
Řeky,tůně ztuhnou v ledy
lidé hezké svátky budou přát
zazpívají spolu vánoční koledy
které má každý tolik rád
nechť hrají o Vánocích naposledy
Autor Petr27, 20.06.2017
Přečteno 699x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí