JISTĚ SE SPLNÍ, CO BŮH USTANOVIL

JISTĚ SE SPLNÍ, CO BŮH USTANOVIL

Anotace: Pohleďte...

Copak pořád ještě nechápete?
Jen loutkami systému tomuto.
O to, být jako ten bohatý, se tu perete;
to jako: "Zhyň má vlastní individualito!"

Kopie co kopie na sobě tu žijí,
kampak zmizela vaše vlastní osobnost?
To Ďábel jest v každé té kopii,
má davově hluchou i slepou posloupnost.

V tom davu, kde jeden jako druhý,
likvidují planetu a řvou pak na Boha???
Upadá to lidstvo již věk dlouhý,
těm, co rozvíjet chtějí, připadne ta zásluha.

Bůh o tomto slovo své dal,
jistě jako všechna ostatní se splní.
Nemám čeho bych se ve vás (v Ďáblu) bál,
neexistuje nikdo, koho přímluvy druhého zachrání.

Copak pořád ještě nechápete?
Každý sám za sebe v tomto světě stojí.
Smutně ve spojení s Ďáblem sami sebe zabíjíte.
Láska a pravda je jedinečnost, co životem obstojí.
Autor RešHeNúnHe, 18.02.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk je stále stejný co po světě chodí.Ví,co je láska.
Ví,co je pravda.Dokonce někdy pochopí,že je sebestředný.
A Bůh to dobře ví.Vždyť jej stvořil.Bůh je však také, ke svým dětem milosrdný.

18.02.2007 09:21:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí