Práh milosti

Práh milosti

Anotace: Myšlenka napsaná na papírový karton on pizzy zkušenosti srdce, rozumu a vědomí.

'Je pravda, že nad tím uvažuji,

jako o spřízněných duších nás dvou ve vesmíru,

se svými jedinečnými barvami,

jiskrami a energiemi.

Jsme odlišní,

jako formy a pohlaví a to nás činí nezaměnitelnými

a milujicimi a když se spojíme jsme jedno. Tentýž látka z níž jsou naše sny o touze a rozkoši.

Nikdy jsem při lidském objetí necítil to, co pocituji a poznávám v Tobě...v nás obou.

Polarity, protiklady se přitahují, 

co je nahoře, je vesmír dole.

 

Samsara protipolu,

znovunarozene indigo,

vplouva do řeky byti,

skrze přítomnost,

ohledavaje její kořeny,

skrze poezii a dech,

hudbu a tanec, 

nachází jednotu ve svobodě,

svoboda je tvůrčí proces,

spontánní zjevení v předtím nerozeznatelne tmě,

miluji nad vámi a meditaci s láskou s Vami,

 

Jsme jedno planetární indigo,

patří nad nebe,

ta druhá strana,

ale oči máme pozemske 

a plne zemiteho chtice,

umění a souznění nás drží nad hladinou,

nad tělesnou slasti, vychutnanou námi až k slzám,

až k okraji propasti,

kde stena lidství a nelidstvi,

zvířecí proti muv v nás,

jarmo všech bytosti,

nádherné neskonale kolektivní jaro,

ples všech niterných příšer a panenství,

to je válka o naše duše,

to je opravdové a nesmrtelne souznění.

 

Zivite ve mne básníka,

jste oporou,

nechť jsem oporou i Vám,

bdice oteviraje cesty společným snam.

Autor Happyyz, 26.02.2018
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: Básník Karel, MiMiKa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí