Kde je?

Kde je?

Anotace: Nikdy ji neopouštěj, kdykoliv může umřít.

Až poznáš o co příjdeš, o koho
je už pozdě, zaživa teď hyneš.

Žiješ nyní, žiješ teď
k nebi rychle směle leť.

Smutek bude s tebou žít
a Ty budeš smutkem výt.

Boha prosíš proč nevzal si tě
Smrt už spřádá dlouhé nitě.

Je ti jedno, že umíráš
Cokoliv za její odpuštění dáš.

Doufám už a jen
že prozřu a bude to jen sen.

Boha miluji a prosím ho
ať vše se smíří a láska v nás už navždy klíčí.
Autor hejlos, 14.05.2018
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Bartika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí