Moudrá sova

Moudrá sova

Anotace: a vůkol rudý vřes, tam zatáčí se les

před Mojžíšem se rozestoupilo moře
před obrovským bílým SUV rozestoupily se nohy ženy tak ošklivé, že i jeskyně utekla do nory
s láskou nemilé Lenory
nakoupil jsem cigánům oděvy tak pěkné, že i nora se zablýskla pomocí letního mechu
s vůní květnatého dechu
Jonatán třískl do pazoury a exiloval z Paříže do hajzlu
nevydržel nátlak neuvěřitelně skvostné lesní víly
bez sexu se obracel vůkol majestátné vily
během tří dnů lehla popelem jako eukalyptus v koalím břichu
zamsrděl ovzduší a exiloval taky
do éry světel a naděje prachy
na policích vyleštěných, že ani máma neřekne půl slova
přes obraz přelétla sova
řekla

všichni jste hloupí
načež narazila do stromu tak, aby odlehčila mozek od koruny, otřásla se


a letěla dál.
Autor Debraket, 29.05.2018
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí