Nekonečno a čas

Nekonečno a čas

Anotace: ---

 

Nekonečno a čas

 

Jen tiše, tiše něha v srdci zní,

co dává zázrak zcela poslední,

když oddáváš se pouze sladce hrám,

či trpíš v trnech pýchy pro svůj klam.

 

Na stěnách času slova tvoří stín,

já přesto půjdu novou cestou tam,

kam nezdařený z doby dávné syn,

své chvění fugy předal klávesám.

 

Mé slzy v poušti věčnost uslyší,

až najde duše světlo ve skrýši

u konce cesty v míru – kdesi tam.

 

Jen srdce někde chtěl bych ponechat

a přitom zůstat v světě beze ztrát,

současně s Nekonečnem stále sám.

 

Autor ARNOKULT, 17.02.2019
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Ally, breberkar, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí