duchu svatý

duchu svatý

Anotace: ...

duchu svatý vanoucí všemi směry

prosím tě

vzývám

 

za očištění

 

tys nadějí poslední

v jejíž náruč prosbu

vkládám

 

očisti svůj chrám

ať církev putující

 

nezapomíná

na přísliby pro časy příští

 

výdyť panna Maria

byla tou jež

bez záruk uvěřila

 

v slova andělova

 

někteří tvoji služebníci

chtěli by odejmout

církvi její ženství

 

tebou prorokováno

matko církve

svatá

panno

 

duchu svatý vanoucí všemi směry

prosím tě

vzývám

 

za odpuštění

Autor zdenka, 24.03.2019
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Market 2, Ally, ARNOKULT, Špáďa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne

26.03.2019 19:47:57 | Ally

úsměv ... z.

28.03.2019 22:03:01 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí