diskotéka Samsaro

diskotéka Samsaro

Anotace: další "buddhistická"

na diskotéce jménem Samsaro
se svíjí mraky bytostí
ohlušených hudbou
oslepených efektními efekty
každá doufá
že To Oné Opravdové Terno
čeká právě za rohem
(v budoucnosti
hledají to v budoucnosti
to je ten error)
tiše tam občas projde Nirvána
ptá se "smím prosit?"
"ne, my si chceme
ještě hrát..."
Autor danielsoft, 05.04.2019
Přečteno 311x
Tipy 7
Poslední tipující: Now, vlnka, Kapka, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

My chceme ještě tancovat.
My chceme ještě.
My chceme.
My.
...---...---

10.04.2019 15:15:49 | Now

Výstižné :-)

06.04.2019 14:16:51 | vlnka

Super!

05.04.2019 13:19:56 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí