Pôst 1., Pôst 2.

Pôst 1., Pôst 2.

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy o Bohu

PôST 1.

Zapretie seba.
Pôst.
K sebe i k Bohu most.

Zábradlie cností:
Viery,
lásky,
múdrosti,
vytrvalosti.
Cesta k dokonalosti.

Odlom si človek
z chleba večnosti.


PôST 2.

Fialová rúška halí kríž.
Pod ňou ukrižovaný Ježiš.
Učiteľ,
Vykupiteľ,
Spasiteľ sveta.
Syn Boha.

Pristúp blíž k nemu
v pôstnej tíši.
Beh žitia tvojho
nech sa stíši.

Čuješ? Na teba volá.
Na teba volá!!


Anna Vodičková
Autor annav, 07.04.2019
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí