Už viem

Už viem

Vtedy keď som cítila des a strach,
blúdila som v sietiach.
Kričala som no nik nevnímal,
plakala som no, zdalo sa, že nik nepomôže
a že nik nezaženie môj strach.
Vtedy som cítila ako žalovaný vrah,
nechcela som už viac byť ,viac vnímať,
nechcela som už viac byť ,viac vnímať,
utrpením bolo pre mňa žiť.
No, dnes viem, že Ty,Pane, si pri mne stál ,
pri modlitbe môj bolestný hlas počúval.
Hoc keby nikto iný, Ty si ma chápal a neodsudzoval,
tŕnistým obdobím si mi prebárať sa pomáhal,
vždy novú nádej posielal.
Dnes viem, že si celý čas pri mne bol
a najťažšie chvíle vydržať mi pomohol.
Oh, vďaka, Bože môj.
Autor Ally, 03.05.2019
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Tomáš Martínek 1982
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí