MÍR

MÍR

 

Již dávno kdesi v tůni zloby

v mém žalu temna nesouznění,

při pádu od hvězd v stínech doby,

snad předal věčnost ukončení,

jež srdce v hloubce neutopí

u nekonečna světel snění.

Při cestě k němu míjím hroby,

co v pýše nesou nesmíření.

 

Autor ARNOKULT, 08.07.2019
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Kapka, vlnka, šerý, Frr, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí