Mikulášská nadílka

Mikulášská nadílka

Anotace: Blíží se svátek sv.Mikuláše :)

Sbírka: Verše

5.prosince chodí Mikuláš
s plným pytlem nadílky
čekám, co dobrého mi dáš
čokoládu s příchutí vanilky
jež celé svátky si vychutnáš

Mikuláš ale nikdy sám nechodí
vždy společně s čertem a andělem
jdou k Honzíčkovi do třetího poschodí
s dary jsou hotoví, než se nadějem
hodným dětem totiž nikdy neškodí

Sladkosti zanechal nám plnou tašku
ten vousatý stařík s čepicí špičatou
srdečně ti děkujeme hodný Mikulášku
ty jenž ukrýváš v sobě moc svatou
a chodíš venku ve sněhovém poprašku
Autor Petr27, 03.12.2019
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Market 2, Iva Husárková, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí