Pár dní do Vánoc

Pár dní do Vánoc

Anotace: Vánoce se blíží

Sbírka: Verše

Pár dní do Vánoc zbývá
cukroví v míse chutná
koledy si každý rád zpívá
Když venku řádí zima ukrutná

Pár dní do Vánoc schází
ryba se koupe ve vaně
Ježíšek s dárky už přichází
zatím koupit musí nové sáně

Zima už stojí nad propastí
div se do závějí neboří
Vánoce vesele zvoní po vlasti
až svíčky na věncích dohoří

Loučí se s námi rok starý
jenž s Novým hyne
Náš věk už nebude jarý
jak čas kupředu neúprosně plyne
Autor Petr27, 21.12.2019
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Anděl, Donne, Amiradi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tohle fakt píšeš? A.

21.12.2019 20:24:46 | milík

Ano :) kdo jiný ?

27.12.2019 09:20:01 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí