Vědomí v nevědomí

Vědomí v nevědomí

Anotace: Osud?Někdo nad námi drží dohled?Někdo nás opatruje? Jestli je to tak, tak to vypadá nejspíš takhle....

Stvořil jsem svět, říkám mu vědomí v nevědomí

Hraju si s tebou loutkové divadlo sám pro sebe,
už tisíckrát jsi tohle prožil
Myslíš si,že máš svou vlastní vůli ve svém vlastním těle,
tak to je omyl

Pro vlastní potěšení rozhazuji štěstí těm co ho nepotřebují
Zákeřné nemoci se u nich vůbec neprojevují

Beru lidem životy už v útlém věku
Když zapříčiním v daném místě nedostatek léků

Když byli jste šťastní v rodinném kruhu
Seslal jsem na a vás nákazy smrtelných druhů

Pro nedostatek jídla a nedostatek vody
Pozorně sleduji,jak vymírají vaše rody

Nevinné posílám do nesmyslných válek
Kde se mění jejich životy v nekonečný spánek

Abych se nenudil, tak zpusobuji katastrofy
Pořizuju záznamy, zakládám si katalogy

Miluji to nekonečné opakování všech skonů
Havárií , katastrof,utrpení,všech bojů

Stvořil jsem moře plné ryb ,lesy plné zvěře
Stvořil jsem jeho,stvořil jsem tebe

Co další nasledovalo, bylo peklo a nebe
Zpočátku to bylo v dobré víře, teď mi z toho jebe

Stvořil jsem svět,říkám mu vědomí v nevědomí
Jsem všemohoucí bůh,tak proto netrápí mě svědomí
Autor Henry Canas, 12.05.2020
Přečteno 207x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když Bůh stvořil svět, tak musel vzápětí zbláznit.

12.05.2020 18:58:20 | Donne

hle hymnus "militantního" ateisty.....jenže již rannými scholastiky zpochybněna odpovědnost Boha za stav světa...ovšem-tohle je vratká půda...podstatnější mnohem je ukotvení a nevývratnost opravdové víry-toť můj názor***:-)*

12.05.2020 12:03:23 | Frr

Ano,opravdová víra nemá co dělat s tím co jsem napsal.
A světe div se i já jsem věřící.
Svět věří více v náboženství, místo boha.
Romáy jenž měli zůstat romány a víra vírou...

12.05.2020 12:45:36 | Henry Canas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí