Náboženství

Náboženství

Anotace: Kdo nechce uznat pravdu. Řádky v lež promění....

Pravidla jejich žití a chování k druhým
Čítají z knih, které je nutí být krutým

Fanaticky smýšlející,jak po požití jedu
Bez příčetnosti a bez ohledu

Nadřazování se nad ostatními,potlačení práva něžných pohlaví
Pro šíření své víry,používají způsob krvavý

Ve zkratce popisující jen jedno z mnoha
Co své činy schovávají za svého boha


Bez dodržování pravidel,hrozí nám peklem
Které má být přímo pod našim světem

Však sami konají zlo a lež nám vnucují
Ze strachu svůj původ a minulost potračují

Konali se popravy ve jménu boha
Obhajoba ve výmluvách,že byla jiná doba

Nekonečné finanční příspěvky i s frází skromně žít
Jejich dobře formulovaná věta dokáže tě zneužít

Pedofilie se v náboženství schovává
I s vědomím vysoce postavených,že se to odehrává

Ve zkratce popisující druhé z mnoha
Co své činy schovávají za svého boha


Romány,jenž měli zůstat romány,fanatici se chytli
Čistou víru ve stvoření,filtrovat přes náboženství začli



Romány jenž měli zůstat romány a víra vírou
Autor Henry Canas, 22.05.2020
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: Isla, Majda, Psavec, jenommarie, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kázat vodu a pít víno. Tohle ale dělají i nevěřící.

24.05.2020 09:35:07 | Isla

Každý se ohání svojí vírou a svojí pravdou...
Hezky zpracováno...

22.05.2020 15:03:33 | Emily Říhová

Děkuji.

Kdyby jen ty víry a pravdy neškodily světu.

23.05.2020 14:07:43 | Henry Canas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí