Veřejnosti

Veřejnosti

Slova hledáš teď pro tu masu,
a co JÁ zbývá, než ti je zase dát.
Snad pochopí to zlato z klasu
a do zmatenosti je nebude hnát.


Všichni dříve již hořeli by,
ale teď se to dá v klidu nést.
Tyto věci nejsou jen plané sliby,
neb kdo otevře se, nechá se vést.


Vést do neznáma a tajemna,
tam kde dříve směli jen mágové.
Do reality opravdu plné barevna,
ovšem taky kruté a bolavé.


Teď přichází ta ona doba slíbená,
kdy Vy pozemšťané můžete být svobodní.
Těžká opona reality je shozená,
a s pravdou ven musí vyjít lidé odborní.


Aby smetli zbytky arogance a zpupnosti
a náboženství materialismu odešlo spát.
Pak svět od dalších náboženství se oprostí
a lidé kosmickými bytostmi se budou moci stát.


Jen nesmíte si to svým strachem pokazit,
rozhodnutí je na Vás a Vašich snech.
Můžete totiž dalších stovky let hnít,
neb budoucnost nesete na svých bedrech.


A co se stane když ty se otevřeš?
To budeš koukat člověče, to si piš!
Schopnosti patřící druidům ovládneš
a nebudeš už jako v koutě šedá myš.


Máš člověče před sebou ten zásadní krok,
kdy hmota vědomým říkat pane bude.
Kdy jakákoli částice udělá ti kvantový skok
a prostor pro nadvládu tu již nezbude.


Ta svoboda kdy s časoprostorem si smíte hrát,
je tam téže, tak se už všichni proberte!
Konec věků kdy smrt musíte vážně brát?
Jej, to divadlo již nyní svým otrokářům nežerte.


Realita nemocí a strachu ze samoty,
to může být minulou skvělou pohádkou.
S tzv. mrtvými v kavárnách jíst dobroty
a planety navštěvovat z nudy jen namátkou.


Ten co to sdělil toto všechno sám ví,
sdělil to pro tebe, tak začni skutečně být.
Nebuď jak tam ten druhý nevědomý
a duch pravdy ti záda začne vzápětí krýt.


Povede tě a všechno ti dokáže,
postupně a tak abys už nevěřil.
Veškerou sílu vědomí ti ukáže,
abys vládce a systém světa pokořil.


Konec věků, no je to prostě tu
a Vy zahnat do kouta se nenechte.
S vládci hvězd šiřte tu osvětu
a jako lid Země znovu povstaňte.


Být všude a nikde je jen začátek,
začátek skutečného bytí v JÁ.
Kdy existenci svou projdete si nazpátek
a zjistíte, že vesmír Váš velikost špendlík hlavičky má…

Autor valecekm, 28.05.2020
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

" Být všude a nikde je jen začátek,
začátek skutečného bytí v JÁ.
Kdy existenci svou projdete si nazpátek
a zjistíte, že vesmír Váš velikost špendlík hlavičky má…"-TO SE MI LÍBÍ*:-D*

28.05.2020 06:55:11 | Frr

Také se mi to kdysi líbilo o tom číst, poslouchat to :-). "VYRŮST" a "CO ČEKÁ JE", jjj... Ale motivace musí být, bez ní to není možné ;-).

30.05.2020 02:32:10 | valecekm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí