Nedělní mše

Nedělní mše

Anotace: Ráno na mši

Sbírka: Kříž a jablko

Scházejí se lidé věřící,
u kostela každou neděli
farář modlitbu chce říci,
do lavic, kde mlčky seděli

Jdou křesťané na mši svatou
sotva kry noci, se pohnuly
v kázání s modlitbou spjatou
byl farář v kostele proslulý

Ó Pane, požehnáno tvému domu
když věřící se řadí u křitelnice
ochraňuj kostel od úderu hromu
ať blesk nemá bystré zřítelnice
Autor Petr27, 08.11.2020
Přečteno 210x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová, mkinka, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí