Adventní chvíle

Adventní chvíle

Anotace: Advent se blíží

Sbírka: Kříž a jablko

Už brzy do všech měst
zavítá ta adventní chvíle
na nebi zazáří plno hvězd
a svět bude ověšen bíle

Svět zmizel pod bílými fábory
právě napadlého sněhu z nebe
jenž krutá zima zavála na hory
neznám však peřinu,která zebe

Na věnci tělo svíce ubývá
každý týden jedna shoří
škoda času,jenž rychle ubíhá
starý rok se jako věž zboří
Autor Petr27, 18.11.2020
Přečteno 211x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí