Křídla andělů

Křídla andělů

Anotace: Báseň o údělu andělských křídel

Sbírka: Kříž a jablko

Křídla andělů nesou poselství
nejen během Vánočních svátků
sněhové perutě, mne do dětství,
vezmou zpět, kde uvidím matku

Křídla andělů nad městem letí
vysoko nad městem plné bytostí
nad tím domem opuštěných dětí
jež se nesou ve znamení lítosti

Křídla andělů rozhrnula kopyta běsu
aby cupitala ve stříbrných střevíčkách
na křídlech andělů, jednou se vznesu
za temné noci, v domě při svíčkách
Autor Petr27, 30.11.2020
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jenommarie, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí