Úklid duše

Úklid duše

Anotace: Předvánoční nálada

Sbírka: Kříž a jablko

Uklízím si v mé duši
opadané jehliči ze chvojí
pestré třásně věnci sluší
svíce zažehnou lásku tvojí

Měsíc razí stříbrné grešle
a zamete i drobky hvězd
jež na zem někdy sešle
do všech vesnic a měst

Uklízím si pokoj před svátky
z každého kouta prach vymetu
v hlavě přerovnám své zmatky
abych na nebi spatřil kometu
Autor Petr27, 10.12.2020
Přečteno 200x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, ccigg, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí