O Štědrém večeru

O Štědrém večeru

Anotace: Štědrý večer je za rohem :)

Sbírka: Kříž a jablko

Ach, pustý je les
o Štědrém večeru
jen hvězda z nebes
zjevila se lidem v šeru

S půlnoční hodinou
vítr ve stromech ztich
každý se svou rodinou
při večeři sedí, jak sníh

kdyby ze srdcí, ledu kusy
v teple svící rychle tály
Vánoční čas přijít musí
i kdyby se děti hodně bály
Autor Petr27, 18.12.2020
Přečteno 203x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí