Ticho Božího hodu

Ticho Božího hodu

Anotace: O Božím hodu bylo ticho :)

Sbírka: Kříž a jablko

Slyším ticho Božího hodu
někde koledy ještě znějí
na Krista, královského rodu
pastýři a ovečky se smějí

Koledu, pějí do ticha
světlo se v pokoji slije
lid do kostela pospíchá
kde z věží zvon bije

Zřím ticho Božího hodu
na stole jsou hroudy jídla
až ochutnám z pár chodů
ztěžknou andělům bílá křídla
Autor Petr27, 26.12.2020
Přečteno 165x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, mkinka, ARNOKULT, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí