Půlnoční mše

Půlnoční mše

Anotace: Půlnoční mše od Jizerských hor

Sbírka: Kříž a jablko

Půlnoční mše zní nad krajem
kde bdí vládce Jizerských hor
píseň vánoční s láskou zahrajem
a budem jak jeden velký sbor

Z kostelní věže zvon oznámí
témĕř na sklonku Štĕdrého dne
že všichni andĕlé jsou s námi
jen černý flór po obloze se pne

Cestou z Půlnoční,sníh se snáší
z roztržených mraků,na mou šíji
a ledový vítr měsíci lucernu zháší
jen občas nás bez pozdravu míjí
Autor Petr27, 27.12.2020
Přečteno 189x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí