I ďábel uhnul by

I ďábel uhnul by

Anotace: Budoucnost nikdy není pevně daná, pokud se objeví dostatek jedinců schopných realitu ovlivnit, i zdánlivě pevná realita se začne podvolovat a ohýbat. Máme to v rukou my. Dokážeš ovlivňovat realitu, máš to potvrzeno, máš odvahu čelit !ČEMUKOLIV!?

I sám ďábel uhnul by
a každý blázen strnul by.
Před tím co ve světě stát se má,
neboť realita je již zvrácená.

Slova pro ty co zdárnými tvůrci jsou,
pro ty co ani před „anděly“ nepokleknou.
Skrz tebe ať zdroj sílu ve svět vyzáří
a chmurná realita nechť se znovu přetváří.

Když kapka deště na povel se ti vyhýbá
a hmota v klidu je když oko tvé se nedívá,
tak tvou povinností je lepší svět vytvořit
a se silou legií zrádce lidu i Země pokořit.

Vrátíš se a paměť si již nikdy nesmažeš.
S vědomím úpadků a vzestupů si tu pobudeš.
To bude tvůj bytostný vzdech a nebo tvá oslava,
v životě budoucím, který stvořila nyní tvá hlava.

Ty s druhými vkládej myšlenky do reality,
ať vzestup lidského ducha se na Zemi povede.
Součástí kosmické civilizace můžeš být i ty,
a pak sám systém bytí všechny zlé odvede.

Odvede a dlouho je již na planetu Zemi nevrátí,
neboť duch všech spravedlností ho zachvátí.
Partnerka planeta pro Vás pak katastrofy zastaví,
a do jejích správců Vás kosmické bytosti postaví.

Nepřemýšlej co se zrádci a zlosyny pak bude,
ten program dávno ve snech druhých napsán byl.
V systémech reality druhu Vaší hmoty již funkční je,
aby vzestup duchů v bytí na planetách umožnil.

Znovu, tvým úkolem je systém bytí oslovit,
proto aby se k lepším zítřkům u Vás posunul.
Duchům vyšších sfér umožnil nekalé živly odlovit,
a vládnoucí chamrať všech bytostí odsunul.

Ani někteří „andělé“ z nebes nemají moc jako Vy,
a je čas své požadavky do výšin povznésti.
Čas sejmout z lidských duchů tisícileté okovy,
A do kosmu veškerý obyčejný lid dovésti.

Kéž se nám to bojovníci dobra a tvůrci reality podaří,
a kosmická světla na obloze nám pro naše oči zazáří.
Kdy globálně lidský jedinec tisíciletí se bude dožívat,
a nejhlubší JÁ skrze nás lid Země již utrpení nebude zažívat.

Autor valecekm, 04.06.2021
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ano, kéž!
Hezký den

12.08.2021 09:44:32 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí