mé přání života

mé přání života

Mé přání života

Mé prozíravé já tě spatřit v plné kráse a dokonalosti mého
Nadbytečného chápaní tě milovat co se dere z mého srdce
Jsem zlom bodu tichých přání o tobě odpovědnost v sám
Sebe nenacházím jen tu skvadru hladových psů co mě ničí
Den co den mám tebe ve svém světě a to mě nestačí k životu
Zlá nemoc mě ničí den co ten čekám na verdikt a pak končím
Jen v tvých modrých očích a jdu do té brány a než tam vstoupím
Budu za tebe orodovat abych získal tvoji lásku mého života a topím se
Ve vlastních slzách a tak miluji a prosím o trochu pokory na víc a jsem tu
S tebou a budu dál čekat na tě až za hranici lidských možností tma už odešla
A já se bojím smrti to snad ne jsem to já tragéd a ty jsi zářívá jako to slunce a dáváš mi naději na každý den díky díky díky.
Autor kmosa, 05.06.2021
Přečteno 195x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podstatu lásky autor vystihl personifikací:
"Nadbytečného chápaní tě milovat - skvadru hladových psů co mě ničí"
tím, že nenasytnost psů je nekonečná. A pak, s ohledem na staré zvyky Mezopotámie, kdy zadlužený se stal řádným otrokem věřitele či věřitelky, je jasné jak končí láska! Co dadat? Vystihující název (bez možnosti odvolání).

05.06.2021 09:25:25 | Lesan-2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí