moje noc

moje noc

Mé proslulé já mě zdokonaluje zničit Tu lásku mého života chci jít dál a ty Mě pomalu opouštíš neodcházej sem Zahamben že má víra v tebe odemyká Tu podlost mích známostí neznám osud Tak dělím svůj názor nechci tě chci se schovat a žít jak robinson na pustým ostrově proč proto že mě podvádíš a já už Toho mám dost chci urvat lásku cest životních kroků pro tebe mám štěstí že půlnoc se blíží je to tady nebudu tu dál balím to a jdu bydlet s podivínama a kašlu na to moje usilí je u konce nemám tu co dělat a tak hm hm hm a tiše dýchám a jdu hulit a tančit při měsíčku a tiše vzdychnout a tukám na tvé dveře díky .
Autor kmosa, 22.06.2021
Přečteno 156x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí