moje noc

moje noc

Spím najednou vylítl z venku čert z elektriky blesky Lítali já lítal po schodech sem a tam usnout nic Všechno lítalo vzduchem milovat se nevyplácí ležím Na posteli jak princ a čekám od tebe odpověď a Cizoložství a nicota temných rytířů mě ničí den co den celý život je jenom plácání blbostí proč jsem zlý K sám sobě ničím se ničím milosti nicoty a dýchám tu Kalnou vodu nejde a nejde nejde zastavit tu mašinu Bez kopyt koňů jsem člověk a vím že láska bourá mýty a proto tiše našlapuj jsem malý kluk co nezná nic a to je chyba ale život je dar od toho co to tady na zemi celý stvořil na zemi a tak tři slova žij tak abys naplnil svoji duši láskou a štěstím a konej dobro díky moc.
Autor kmosa, 30.06.2021
Přečteno 201x
Tipy 1
Poslední tipující: horečka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí