moje láska k lidem

moje láska k lidem

Moje láska k lidem

Prozraď mi tvoje jméno furt nechápu Tu odezvu nenáchylných otázek o tobě Furt jsi hraju se svým životem mluvím Jsi pro sebe a miluji tu krajnost beze zvyku Chci žít trošku na úrovňi chápu že láska Bolí i když jsem blázen na palici žádná Nemá zájem nikdo mi nevěří jenom výsměch a stopa jetyho ve sněhu nesu Těžký kříž tak kde jsi ty má zlatá žílo jsem tu sám jak ten kočí bez koně jen řvu jak to zvíře když má hlad děkuji ti co jsi mě naučil trpělivosti a díky za pokoru a za dar mami Mého života čas letí a vzpoura systému žije dál jsem tu a budu tu věčně .
Autor kmosa, 06.07.2021
Přečteno 149x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí