má naděje znova žít

má naděje znova žít

Má souhra náhod spatřit život co nemá smysl
Neznám oďpovědi nenasytného cHŤíče bodá mě
Láska k tobě kvaltuji jak blesk s bouří proč já a ty
se nemůžem tam někde setkat za hranici pocitu mít lásku
ve škatulce nevím co se děje jenom těžká dřina jedna
závislost nahrazuje druhou až bude vše za mnou tak si zaplatím lehkou děvu a umřu na ni není to východisko
strach bloudí se mnou den co den lítám po schodech jak
blázen a ty se tiše směješ pod vousy snad pokora a láska v neznámu mě dá naději a dostat poslední životní šanci budu
tu žít a rvát se pro tebe dál dveře jsou otevřené dál vstup dál.
Autor kmosa, 08.07.2021
Přečteno 148x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí