Prosba pro anděla

Prosba pro anděla

Má náruživost spatřit dotek anděla pro tebe bije mé srdce nacházím odezvu v prázdných pokojích co jsou schované v mé mysli jen já a ty pro tu bolest mě vlastní závislosti bourám lásku co není jen v mé mysli cítím strach tíseň že jsem to podělal celý můj svět je končící propast a v nedohlednu žebřík co by mě vytáhl z těch sraček chci vzivat pokoru a cit nad mé chápání a tak lítám tam někde na konci tunelu a prosím anděla o trochu času navíc pro mě i pro tebe děkuji a bojuji dál .
Autor kmosa, 30.08.2021
Přečteno 186x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Anděl určitě přijde. Hlavně to nevzdávat.

30.08.2021 17:20:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí