Moje přirovnání k bohu

Moje přirovnání k bohu

KoliK  bolesti musí člověk unyst na svých bedrech nese těžký kříž a rodina je vše co dává smysl pokud to je jinak ztratí sám sebe a oporu blízkých lidí dodnes nechápu sám sebe jak jsem byl sobec nic jsem nikomu nedal jenom bral teď vlastně zjišťuji že jsem sám v jiným městě mám strach že spadnu zase na dno a bude vymalováno je to jako takové přirovnání ptám jse toho nejvyššího proč jsou v písku jen jedny stopy když jsem na tom byl zle a on odpovídá to jsem tě nesl na ramenou abys to zvládl a proto jsi vážím darů života že samota posiluje cit i nadějí mít rád a jak vysílám tak jsem mi to vrací.

 

 

 

 

Autor kmosa, 30.09.2021
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Lighter, Iva Husárková, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí