Můj dar života a andělské požehnání

Můj dar života a andělské požehnání

Já jsem skála a tři krát jsem ho zapřel pak jsem rozplakal znám moc dobře Závislost lhal jsem kradl ale život mě naučil pomáhat starým lidem čeká to i mě viděl jsem bídu a pak jsem žil já v chudobě a bide vlastní moji blbosti jsem ztratil svou  svobodu a dobrý bidlo a teď jedu o začátku co jsem roky budoval je v cudu ale mám hnací motor andělé babička maminka jsou nahoře a dávají mi sílu abych ten kříž unes a proto a proto počítají se slova činy a skutky život je dar nevíte co bude kde jsi ustelete a teď tu hoduju s fajnovkama a ať každý den stojí za to to není z mi hlavy to jsem okopíroval z filmu.

Autor kmosa, 04.10.2021
Přečteno 156x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať je lepší a lepší.

04.10.2021 17:24:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí