Moje zkouška života

Moje zkouška života

Moje vina že stále ztrácím dech je to jako prokletí zloby a rachotu motorů bez benzínu jsem jak hadr na koštěti jedu jak rotor na doraz neznám hranici tichého rána a v noci bolest ruce kmitaj jak to zvíře co nemá co žrát jsem lovec nebo oběť a chci to co jen vylít tu krev z mé špinavé otrávené krve nechci být proklet nikdy jsem ti neupisi ty satane co chceš v mém životě smrdíš sírou a já sloužím Svobodě a chci lásku zalít dobrem a slunečním svitem je to výzva vem nebo nech bejt.

Autor kmosa, 01.11.2021
Přečteno 163x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí