Advent

Advent

Anotace: první adventní neděle :)

Sbírka: Verše z bytu

Listopad už se chýlí
a sníh krajinu sladí
v tuto adventní chvíli
cukrem,z bílých kádí

Z věnce teplo sálá,
svíce ozářila byt
kůň ve sněhu cválá
a lidé mohou snít

Mráz si cinká potichu,
aby nevzbudil širý svět,
jež spí,jako v kožichu
jen jmelí musí se chvět
Autor Petr27, 28.11.2021
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: Uličný, Sonador, Iva Husárková, šerý, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí