Moje noční probuzení do zimního večera...

Moje noční probuzení do zimního večera...

Humus bolest z nevyspání celé noci mě to ničí kdo stvůry poslové ďábla do mě bodaj nože a ty ženy jse mi smějí že jsem blázen a bez peněz nemám co nabídnout jen svoje srdenko které ve stáří selže to mě předpověděla vědkyně ale já jsem tvrdej jak skála já tu bránu pro tebe rozmlátim abys jsi věděla že chtíč je silnější než já a ty ve dvou se to táhne líp moje kompromisy a cílevědomost mě dává naději na každý den že jsem hříšný to každý tak vzhůru srdce máme je u toho kdo to tady na zemi stvořil .

Autor kmosa, 03.02.2022
Přečteno 155x
Tipy 4
Poslední tipující: Básník Karel, Iva Husárková, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, některé tvoje básně jako např. tato mi připomínají jednu osůbku. Ti co sem chodí delší dobu jistě vědí jakou osůbku myslím.

02.04.2022 17:49:52 | Básník Karel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí