Zas trpím bude snad konec nebo jen další zkoušky mého života a

Zas trpím bude snad konec nebo jen další zkoušky mého života a

Co napsat milé páni a paní snad že je zle srdce jede jak ta mašina hrozná vnitřní bolest bodání nožů do celého těla blíží jse snad konec nejsem souzen ale ten co mě stvořil mě dá tam kam patřím chránil jsem kradl lhal to mám za to že jsem se snažil a neuspěl teď čekám na jízdu poslů andělský strážců mého strdenka lžu sám sobě že miluji život a tebe co mi nepatříš nemůžu jsi koupit tvoji duši ale co můžu zabalit fidlatka a odejít do té zahrady plných voňavých květin a jen jedna žena co čeká a modlí se jako já najdeme jse snad přízeň mě obohatí a naplní láskou a citem pokud ráno zapálí čas znovorozeni budu to zkoušet dál poslední době mě ničí ta znalost že jse debil na entou ale jsem život sám o sobě miluji to v čem hledám smysl a naději a tak burcují tu bránu a budeš tam a i já také díky prosím .

 

Autor kmosa, 28.02.2022
Přečteno 134x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí