Moje zpověď k mému strážnému andělu

Moje zpověď k mému strážnému andělu

Mé prázdné slova kde je to kouzelné slovíčko mít rád a milovat ne jen sebe jen ta pokora huba plné zloby nadávky na celý svět jen mlčet a tichost zastavit ten vlak svých pocitů o tobě že stále slyším slyším tvůj líbivý hlas a ta palice mě vypovídá službu bojím jse všech vlastně i sám sebe a to je zlé kde máme tu rovinu kde je ten smysl neznám odpověď jen ta chátra co mě dojí mají splněno vlastně já jsem nebyl o moc lepší to přiznávám tak padám na kolena bože a modlím jse dej mi čas dej mi sílu do mé duše a konej dobré i zlé ať to příjmu tak jak to má být .

Autor kmosa, 10.03.2022
Přečteno 158x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí