Mé hledání času

Mé hledání času

Mé sousloví odemykají tu slabost že ztratím svobodu umírám citem i tělem a duší neočekávaně mě ničí vzpomínky co byly jsou zlé podělal jsem to omlouvám nechci už nic jen klid té mé dušičky nesnáším se lomcuji tou bránou odvěkých krystalů o pravdě svoboda nicota a zlost celého světa odemykají se znalosti kosmického a mystického člověka co hledá smysl ten není je to tak daný musím jse podat nebo přežít abych spatřil Boží Dar milovat a spatřit tu Alfu omegu a ta síla není nekonečná je to výzva a dar života to má pro mě smysl.

Autor kmosa, 30.04.2022
Přečteno 145x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí