To není můj konec to cesta mého života

To není můj konec to cesta mého života

Má naděje milovat tvé oči proč hormony odpovídající svým způsobem že ztrácím naději v sobě samém a tak mám neduhy jsou že nemiluji dvě duše co ten pes u boudy je přivázaný štěká jak siréna když mě dva  borci v kamizolce bělavý vezou jsem jak ten hadr na koštěti lítám jak ten čert co mě chce dostat do svých spárů nikdy jsem ti nedám svoji duši to radši chcípni ty smrdíš sírou odstup ode mě zkoušíš mě každý den to černá kočka přechází přes mojí cestu a já budu tam kde mám být jsem jak ten robot co ho natáhnou a položí život za lásku co není v srdci ani v mysli jen pane stvořiteli řekni kde je pravda ta je v prdeli tak jsem hříšný a platím krutou daň miluji prosím dekuji a odpouštím všem?

 

 

Autor kmosa, 18.05.2022
Přečteno 175x
Tipy 6
Poslední tipující: Básník Karel, Psavec, Marek, Frr, Protos1182
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toť otázka i odpověď ?
Když neumíš být sama či sám.
Tak se vdej či ožeň.

19.05.2022 00:07:01 | Marek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí