Moje volání a prosba k andělské bráně

Moje volání a prosba k andělské bráně

Mám rád tvůj smích mám rád ticho před bouří pokud hovoříme klidným hlasem rezonance jsem naprosto spokojen říkáš že je to moje vina i když vím že to tak není to mě uráží světě probuď jse chci jen urvat trošku lásky a chtíč tvého klína jako dítě jsi někdy připadám mám svoji zónu před tebou ale kdy to bude ok snad jednou zažehnu motor bez benzínu a zapálim jiskru svého života a řeknu díky a půjdu zas dál miluji dar života a lásku od ženy která nerozdrtí moje kosti a tak tě bože prosím a miluji a miluji a miluji a čekám dál na tebe u té brány co dává mi smysl života.

 

Autor kmosa, 24.07.2022
Přečteno 127x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí